© COPYRIGHT 2016
Diana Toma

Se meritǎ cumpǎratǎ peria de pǎr Tangle Teezer?


În ultima vreme descopǎr din ce in ce mai des reclame la noua perie de pǎr din silicon care are o formǎ ergonomicǎ. Poartǎ denumirea de Tangle Teezer si vine ȋntr-o gamǎ variatǎ de culori și accesorii. Eu folosesc una de aproximativ 1 an și m-am gandit sǎ vǎ dezvǎlui parerea mea despre cum o folosesc, despre avantaje și dezavantaje și dacǎ este un dispozitiv de care avem nevoie sau nu.

Inventatorul ei, Shaun P, ne spune de unde i-a venit ideea sǎ o inventeze și ne explicǎ cǎ de acum inainte nu mai avem scuze de felul in care aratǎ pǎrul nostru. Tot acest frizer cu experiențǎ ne spune și cǎ peria aceasta este cu totul inovatoare printr-un aspect diferit, printr-o senzație deosebitǎ la atingere si prin modul unic de actionare, pe care, trebuie sa il descoperim. Pe mine m-a cucerit de prima datǎ cand am vǎzut-o într-un tutorial. Mi-a plǎcut cǎ e diferitǎ fațǎ de alte perii de pǎr și cǎ aratǎ altfel. Am fost scepticǎ cand am vǎzut cǎ este din plastic și cu toate astea mi-am spus cǎ nu am nimic de pierdut.

dianatoma.tangleteezer

  1. Cum o folosesc?

Este singura perie pe care o folosesc pe pǎrul ud sau uscat. Prima datǎ am testat-o pe pǎrul ud. Am observat cǎ mǎ ajutǎ sǎ aplic mai repede și mult mai bine balsamul și masca pe pǎr. Înainte foloseam un pieptǎn din lemn cu dinți rari și aplicam ȋntâi produsul, ca mai apoi sǎ descâlcesc suvițe subțiri.dianatoma.tangleteezer.original La capitolul „durere” peria este incomparabilǎ. Sunt fericita posesoare a unei podoabe capilare bogatǎ, cu fir subțire care se electrizeazǎ și se ȋncâlcește imediat. Deobicei imi pieptǎnam pǎrul ud destul de superficial ca sǎ mai scap de torturǎ, știind foarte bine că nu este recomandat să o fac.  Acum il perii fǎrǎ grijǎ de la rǎdǎcinǎ pânǎ la vârfuri. Iar numǎrul de fire de pǎr cǎzute este mult mai mic. Şi spun cǎ ȋn acea perioadǎ mǎ numǎram printre stundenții cu emoții la examene și aici mǎ refer la vechea expresie: „Pǎrul cade de la stres.” O folosesc in fiecare zi dar nu sunt complet mulțumitǎ de felul in care descâlcește și continui cu o perie obișnuitǎ. Îmi desfac buclele cu peria Tangle Teezer și cred ca este singura perie care nu deformeazǎ sau stricǎ buclele.

                 2.Avantaje

 1. Timp mai puţin pentru aplicarea corectǎ a balsamului sau a maștii pentru pǎr. dianatoma.tangle
 2. Design ergonomic. Chiar aratǎ foarte bine fațǎ de periile obișnuite și este facilǎ la utilizare.
 3. Este singura perie pe care eu o folosesc pe pǎrul umed/uscat și la coafat(mai exact desfac buclele pentru un aspect cât mai natural).
 4. Numǎrul de fire cǎzute cu rǎdǎcinǎ este mai mic, dar nu si cel al firelor rupte.
 5. Se curațǎ foarte ușor cu apǎ si șampon. Eu mi-am cumpǎrat-o pe negru şi se vede foarte bine dacǎ este curatǎ sau nu.
 6. Se poate cumpǎra pe diverse culori şi forme.tangleflower.dianatoma
 7. Descurcǎ pǎrul mai rapid.
 8. Nu electrizazǎ pǎrul.
 9. Se poate folosi la tapat pentru a netezi şuvițele de deasupra.
 10. O pot folosi și barbații pentru barbǎ, iar cea pentru prichindei vine la pachet cu un suport draguț pentru accesorii de pǎr.

              3.Dezavantaje:

 1. Atunci când este folosită pe părul ud, trebuie să faceți 2-3 secțiuni ale părului pentru a le putea descâlci perfect.
 2. Prețul nu foarte accesibil, dar totuşi unul onest (nu o cumperi de la tarabǎ). aici diana.toma.tangleteezer1
 3. Dacǎ ai noduri mai multe cu siguranțǎ perii se vor îndoi și părul se va rupe.
 4. Dupǎ câteva luni de la folosire se poate dezlipi si atunci va intra apă in ea. Și este greu de scos.
 5. Nu descâlcește chiar atât de bine. Este nevoie să împarți părul în șuvițe și să le perii separat sau să continui cu o perie obișnuită.
 6. Trebuie acordatǎ o deosebitǎ atenție atunci cand vrem sǎ o luǎm cu noi in vacanța .Sǎ pǎstrați cutia. Perii se îndoaie ușor si se pot rupe dacǎ nu este pǎstratǎ într-o cutie mai durǎ în bagaje.
 7. Peria reușește sǎ rupǎ numeroase fire de pǎr.

 4.Se merită cumpărată peria Tangle Teezer?tangleteezer.diana.toma.rev

După ce ați parcurs parerile mele pro și contra cred că puteți şi singure să vă decideți. Eu sunt mulțumită de perie, dar nu pe deplin. Probabil nu voi fi niciodată. Eu vă recomand să o cumpărați doar dacă:

 • aveți păr mediu,
 • vi se electrizează părul,
 • sunteți mereu cu bagaje pline si atunci o sa aveți o singura perie pentru toata familia,
 • vreți să economisiți timp la descâlcirea pǎrului,
 • vreți sǎ înlǎturați chinul trasului de pǎr.


Leave a comment