© COPYRIGHT 2016
Diana Toma

My favorite Zara jacket, crazy hat and biker pants for a great day. Ultimele zile le-am petrecut offline. As minti daca as spune ca mi-a placut sa ma despart de retelele de socializare si de Instagram. A fost relaxant sa nu trebuiasca sa imi verific telefonul din 5 in 5 minute, asa cum obisnuiesc. Pozele au beneficiat de toata atentia mea. Mi-am canalizat energia pe mai multe sedinte foto si m-am implicat foarte activ in organizarea lor. Tocmai de aceea am avut rezultate care ma fac sa zambesc continuu.

 

My favorite Zara jacket, crazy hat and biker pants for a great day.

Tinuta pentru astazi este almost-all black. Nu pentru ca am dus lipsa de inspiratie, ci pentru ca negrul este acea non-culoare in care ma regasesc mereu. De data aceasta, am preferat sa ma joc cu texturile si cu materialele. Am ales o pereche de pantaloni biker cu talia semi-inalta pentru ca imi place conceptul ”tuck in” atunci cand vine vorba de combinarea a doua piese vestimentare din materiale diferite.

Maleta pe gat este usor de purtat si tine de cald.  Este din casmir si asta o face unica si delicata la atingere. In mod normal, as asorta aceasta maleta la o pereche de jeansi albastri, clasici sau la o fusta din lana.

Pentru acest articol am imbinat pielea, casmirul, catifeaua, lacul si poliesterul. Cel din urma fiind mai slab calitativ, dar din moment ce balanta inclina spre materiale calitative, am creat o imagine de ansamblu decenta si captivanta.

My favorite Zara jacket, crazy hat and biker pants for a great day.

Am ales ca si accesoriu principal – turbanul. Are o influenta din anii 1900 si o origine orientala. Nu de multe ori, totul se poate transforma din boem in kitsch, daca faci alegeri gresite. Imi place sa ma inspir din diferite culturi atunci cand vine vorba de tinute, dar niciodata nu folosesc doua elemente ale aceluiasi cult in aceeasi tinuta. Acesta este un pont de tinut minte daca vrei sa te inspiri din traditii.

Cu un an in urma am probat jacheta cu ciucuri, dar era cu o marime mai mare. Acum am gasit-o la Cream si mi-a facut toamna mai frumoasa.

Offline a fost frumos. Voi repeata experienta atunci cand timpul nu imi va permite. O voi repeta si atunci cand voi calatori pentru relaxare. Locatia, balconul, strada fac parte din doza de good vibes, pe langa oamenii de care am fost inconjurata.

 

Location: Studio 16

Hair & Make-up: Studio 16

Outfit: Cream Outlet IasiLeave a comment