My sunny day

În această perioada magică, a sărbătorilor pascale, am avut parte de zile însorite, lipsite de ploi, vânt şi fete triste. Astfel, pot spune regăsesc într-o stare mentală de bine, plină de emoţii pozitive, constructive, care îndeamnă le împărtăşesc şi cu voi.
Conform tradiţiei, m-am întors acasă, lângă armonia familiei, iar cu ajutorul zâmbetelor şi a căldurii celor dragi, mi-am încărcat bateriile pentru o nouă săptămâna cu multă energie şi optimism, acestea fiind cele mai bune remedii pentru depresie, din punctul meu de vedere.
Am ieşit la o plimbare cu o cafea to go. Am optat pentru o ţinută lejeră în care simt bine, confortabil, liberă. Am combinat o pereche de jeanşi skinny, botine cu toc mediu şi o vestă lungă tricotată.
Ştiaţi jeanşii skinny se mai numesc şi pantaloni creion şi au fost purtaţi încă din secolul 19 de către bărbaţi? Aşa este, însă acest lucru nu înseamnă îi recomand bărbaţilor. :)) Dar pentru o femeie sunt un must-have!
accesorii am optat pentru un ceas clasic, cu o curea lată, neagră, de piele, iar la gât am adăugat mai multe lănţişoare vintage, cu valoare sentimentală.
Pentru machiajul ochilor am ales tonuri calde, dulci, cum sunt nuanţele de piersică şi ciocolată cu lapte, iar pentru buze, un ruj roz, care îmi amintească de gustul căpşunelor cu frişcă.
O zi superbă în adevăratul sens al cuvântului!

 

 Leave a comment