© COPYRIGHT 2016
Diana Toma

Motto

 

Motto-ul de astazi este: „Nu exista vreme urata, ci doar haine nepotrivite!”

Ei bine, incerc sa nu ma las doborata de gradele cu minus, de pe timpul iernii, pentru ca am o pasiune pentru tocuri de cand eram mica. O vedeam pe mama si le foloseam si eu. Cred ca orice fetita a probat pantofii cu toc ai mamei, deci nu sunt doar eu speciala, in acest sens. Dezvolt, insa, o noua pasiune pentru aceasta rochie burgundy. Stiu ca vei spune ca a fost culoarea anului 2015, dar pentru mine ramane o culoare plina de personalitate. Imi place la nebunie cum arata in contrast cu albul din jurul meu.

Pentru a reveni la motto-ul de astazi, am ales sa port aceasta rochie cu un palton lung. Nu ma intereseaza doar aspectul, ci si comoditatea hainelor. Pentru ca mai am nevoie doar de un grad cu minus pana sa imi congeleze picioare, am ales sa port cizme de catifea imblanite si lungi pana peste genunchi. Urasca sa vad tinute compuse din rochii sau fuste scurte asortate la un palton sau la o geaca pana in talie. Singura piesa vestimentara scurta pe care poti sa o asortezi o rochie mini este o geaca sau un sacou de piele sau daca vrei sa obtii un outfit mai elegant poti alege o capa. Eu prefer sa rezerv capele pentru varsta de 40 de ani.

Rochia nu creeaza nici un disconfort termic daca alegi sa o porti cu un palton lung si cu cizme peste genunchi. Pentru ca toata tinuta este compusa din linii drepte, am ales o poseta clasica, dreptunghiulara cu unghiuri bine definite.

 

Sper sa va placa pozele si sa va lasati inspirate.

 

Poseta

Rochie

 Leave a comment