Lazy summer days

 

In zilele toride de vara vreau sa ma plimb si sa savurez un smoothie racoritor la o terasa cu perdele diafane. As da orice sa fie interzis mersul la servici. Creierele ne sunt incinse si corpurile fac cu greu fata temperaturilor ridicate.
Ori de cate ori am o zi incarcata si afara sunt suficient de multe grade aleg intotdeauna o tinuta lejera din materiale naturale, asa cum este bumbacul.
Salopeta din denim pe care o port este tot ce am nevoie. Ma simt bine in ea. Cred cu desavarsire ca este un must-have al sezonului cald, atat in tinute de seara cat si pentru cele de zi.
Este o singura piesa si cu ajutorul accesoriilor putem crea cu usurinta un look perfect. Asa ca fetelor daca v-ati saturat de purtat fuste pentru a arata fabulos atunci salopetele sunt exact ce nu trebuie sa va lipseasca.
In cazul meu, tinuta este una pentru acele zile cand nu ne ajunge timpul si avem nevoie de o doza de energie. De aceea cred ca am facut foarte bine ca am inlaturat accesoriile si am pastrat doar ceasul.
Va doresc multe zile calduroase petrecute in aer liber!Comments (2)

    • dianatoma

      Nu pot spune decat ca ma bucur enorm ca ai ridicat acest semn de intrebare. Chiar am vrut sa precizez acest aspect in articol, dar mi-a scapat. Din cunostinte pot spune ca denimul a fost si va fi in tendinte multa vreme de acum inainte. Important este sa fie completat conform cerintelor actuale. Si pot spune ca aceasta tinuta se incadreaza in exigentele verii 2015.

      Răspunde