Just an ordinary day

 

De ce sa fie si aceasta inca o zi obisnuita din viata noastra, cand poate fi una extraordinara?Cotidianul ne omoara, dar ne si intareste in acelasi timp; zilele trec destul de repede si avem senzatia ca nu putem realiza tot ce ne-am propus. Pentru a ne simti bine in pielea noastra si pentru a emana energii pozitive trebuie ca noi sa fim impacati cu noi insine si ca sa reusesc acest lucru, eu personal, aleg intotdeauna ceva de imbracat confortabil, elegant, distins si putin cochet. Orice tinuta trebuie purtata cu atitudine, dar in acelasi timp si tinuta iti ofera increderea de care ai nevoie. Oricum, nu exista vreme rea, ci doar haine nepotrivite.
Din vasta mea colectie de pantofi (colectie pe care cred ca o are orice femeie) am ales sau poate m-au ales ei pe mine, pantofii Stiletto pentru ca ofera un plus imens de gratie picioarelor. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am senzatia ca sunt neterminata daca nu port tocuri; cu toate astea, am si eu zile, ca orice alta femeie, cand simt nevoia neaparata de a purta pantofi fara toc.
Combinatia de gri cu burgundy imi aminteste ca trebuie sa fiu stapana pe mine, sa nu fiu timorata. Tricoul imi place enorm pentru ca reuseste sa fie o piesa vestimentara versatila si totodata una cheie. Imprimeul il face unic.
Geanta imi place sa imi completeze perfect, dar perfect, tinuta si totodata sa fie practica, de aceea am optat pentru una oversize in care sa imi incapa toata tampeniile. Apropo, stiti ce nu veti gasi niciodata in geanta unei femei? Ei bine, ordine nu veti gasi! Pentru ca asa ne place noua sa avem toate lucrurile cu noi unde mergem, fie ca le folosim sau nu, ele trebuie sa fie acolo, cu noi, in caz de nevoie. Oricat am incerca sa ne organizam mai bine geanta nu cred ca reusim decat pana la prima nevoie.

 

Photo: Luminita Tudor
Make up: Cristiana VranceanuLeave a comment