© COPYRIGHT 2016
Diana Toma

Ianuarie in negru

 Nu inteleg de ce in perioada sarbatorilor de iarna hainele sunt stralucitoare si predomina glitter-ul, ca mai apoi, in ianuarie totul se scufunda in negru si gri. Dincolo de stralucirea care vine cu inceperea unui nou an si a unor noi proiecte si perspective, avem nevoie de un imbold si de un plus de incredere in sine, care se poate obtine foarte usor cu ajutorul tinutelor. Eu incep anul in culori vibrante.

Stiu ca vei spune ca portocaliul nu este culoarea ta preferata sau ca nu te avantajeaza. Tocmai de aceea iti spun ca poti alege si tu o culoare vibranta, care sa te faca sa te simti plina de energie si care nu e musai sa fie portocaliu. Dar, incearca sa iesi din monotonia jeans clasic, skinny si camasa alba. Incearca un nou tip de pantalon si daca tot faci o schimbare, fa-o pana la capat si alege o culoare vesela.

Tinuta mea pentru astazi este oarecum basic. Port un palton lung, care sa imi tina de cald intr-o zi plina de proiecte. Si cum la o intalnire nu poti merge imbracat nici prea stident, dar nici prea fad, am ales un pulover crop si o pereche de panataloni din piele artificiala. Acest tip de panatalon, numit si Capri, dupa lungimea pe care o are te poate scoate din umbra. Tot ce trebuie sa stii este ca acestia trebuie asortati la o pereche de sandale fara toc, sau atunci cand este frig afara, la o pereche de botine cu toc gros. Daca esti complexata de inaltimea pe care o ai, atunci poarta panatalonii Capri doar cu tocuri.

Am ales o poseta office in care sa reusesc sa indes si laptopul. Eu am cumparat-o de aici si ma declar pe deplin multumita pentru ca are 3 compartimente care ma ajuta sa imi gasesc lucrurile mai repede.

 

Tinuta: Cream Outlet

Geanta: JaduComments (1)