© COPYRIGHT 2016
Diana Toma

Hubrica

Cand intri pentru prima data intr-o cladire precum Hubrica ramai blocat prêt de cateva minute. Nici nu stii la ce sa te uiti prima data. In jurul meu este plin de ateliere artizanale felurite. Un hol lung unde troneaza o canapea in stil baroc rufaita si un ornament pentru geam din fier forjat. Mozaicul atins de vreme a ramas in continuare pe pereti, dar anii si-au spus cuvantul si colturile sale sunt ciobite.

Miroase a lemn si sticla, a truda si odihna, a cafea si whisky, a creatie si distractie. Un loc unic in Iasi unde ar trebui sa pasim macar o data.

Am ales o rochie diafana, din matase naturala presarata cu flori pastelate. Nici nu stiu daca am ales corect tinuta, dar pot spune ca la Hubrica poti merge cum vrei, atata timp cat te simti bine in pielea ta.

Cel mai greu mi s-a parut sa aleg decorul pentru fotografie din nenumaratele colturi pline de recuzita. Alexandra are ultimul cuvant pentru ca doar ea stie sa potriveasca luminile si umbrele. Eu pot sa exprim stare si atitudine.

Mi-a placut enorm “corpul de iluminat” din casti de protectie pentru santier. Mereu mi-am dorit sa probez una 🙂  M-a inspirat si roaba, dar si valiza uzata. Masca de gaze m-a adus cu picioarele pe pamant. Am crezut ca este o nimica toata sa o incerc, dar am aflat pe pielea mea ca inca functioneaza si ca devine din ce in ce mai greu sa respir. Dar a meritat, totul pentru fotografie!

Totul este autentic si minunat. Cel putin eu am simtit ca Hubrica este un izvor de pozitivitate si creatie.

 

Photo Alexandra Iftime

MUA Studio 16

Location Hubrica

Outfit CreamLeave a comment