Golden vibes

 Sunt momente în care vrem ne îmbrăcăm în negru, în cazul meu acestea sunt foarte frecvente. Asta nu înseamnă nu sunt zile în care vreau port ţinute cât mai colorate. Aleg negrul pentru aşa simt şi nu din lipsa de inspiraţie. Pur şi simplu mi se pare această non-culoare îmi va oferi energia de care am nevoie în ziua respectivă. Aşa cum am mai scris şi într-un articol anterior o ţinută cu totul neagră poate deveni cu uşurinţă una obişnuită. Nu este nici pe departe această pentru a fost atent studiată anterior şi s-a pus accentul pe sclipirile aurii ale machiajului concretizat cu mare fineţe de Cristiana Vrânceanu.
Am întâlnit multe persoane consternate când vine vorba despre negru. Marea majoritate din cauza cultului funerar sau din cauza faptului nu este o culoare potrivită sezonului estival. De fapt pe mine negrul ajută exprim, motivez şi îmi prezint atitudinea în cel mai distins mod cu putinţă.
De o simplitate absolută, această rochie cere accesorizarea fie pe măsură. M-am obişnuit cu rochiile asimetrice în partea de sus, pe care am încercat întotdeauna le evit, chiar şi atunci când erau în trend. Prefer asimetria fustei, scurtă în faţă şi puţin mai lungă în spate pentru atrage atenţia asupra picioarelor şi se aşează perfect pe şolduri oferind o imagine de ansamblu clasică cu influenţe ale prezentului. Rochia neagră se va armoniza perfect cu o pereche de sandale negre cu toc cui, asta dacă dorim obţinem o înfăţişare romantică. Din acest punct de vedere am ales redau romantismul prin bucle lejere şi diafane care încheie partea de sus a rochiei. M-am abţinut din a purta şi un colier impunător tocmai pentru a păstra simplitatea.
 Îmi place enorm de mult combin elemente vintage cu unele futuriste şi o fac ori de câte ori se cuvine. Exact în această ţinută. Am înlocuit pantalofii cu toc, absolut necesari pentru mine cu o pereche de pantofi cu toc mic, pătrat, auriu inspirat din anii ’60. Aşa numiţii pantofi pentru dans.Au trecut mulţi ani de când nu am mai auzit nimic despre vârful pătrat. Acum acesta este din nou în tendinţe începând cu primăvară acestui an. Şi nu ar trebui va gândiţi nici măcar pentru o secundă seamănă cu pantofii bunicii din tinereţe, pentru nu este nici pe departe aşa. Uitaţiva la micile detalii care fac diferenţa: margini aurite, toc pătrat turtit, aplicaţii aurite sub formă de ciucuri, etc.
Voi ce părere aveţi despre această ţinută cu pornire clasic-vintage?

Make-up: Cristiana Vranceanu

Photo: Luminita TudorLeave a comment