Dual bag

Săptămâna această am avut o dilema cu privire la ţinută potrivită pentru o vreme nestatornică. Este puţin ciudat şi dificil te îmbraci corespunzător, mai ales atunci când ştii pleci de acasă dimineaţă şi te vei întorce mult după miezul nopţii. Şi cu toate acestea, noi, femeile vrem ne arătăm elegantă în absolut toate momentele zilei. Pentru a ne reuşi, trebuie alese piese vestimentare clasice. Sigur nu vom da greş! Aşa am plecat de la cămaşă albă şi nu a durat mult îmi dau seama o pereche de pantaloni masculini o completează perfect. Şi pentru a fi ţinută ideală m-am încălţat cu pantofi Oxford. Prea crudă şi fadă ţinută, spune. Dar am apelat la accesorii şi am optat pentru o geantă clasică cu două fete, foarte puerilă şi jucăuşă. Depinde de partea pe care o priveşti.
Papucii Oxford reprezintă un simbol al graţiei, al clasicului, al feminităţii şi al masculinităţii, toate cuprinse într-un singur pantof cu şireturi. Banal nu? Dar asigura o încheiere perfectă ţinutei. Altfel spus, la naufragiu şi o epava te scoate din încurcătură.
Geantă cu „capac”, aşa cum îmi place mie o numesc, este un must-have care îşi are originile în anii ’60 atunci când Coco Chanel a avut o idee divină. Ne-a salvat, credeţi! A creeat un accesoriu distins, deosebit şi luxos, dar totuşi unul foarte simplu. Oricum nu de multe ori realizăm ce este simplu şi realizat la standarde înalte este exact ceea ce ne trebuie, pentru din punctul meu de vedere obiectele zorzonate nu sunt observate tocmai fiindcă obosesc ochii şi mintea.
Prea multe detalii spuse, aşa prefer va las pe voi vizualizaţi.

 

 

Make-up: Cristiana VranceanuComments (1)