© COPYRIGHT 2016
Diana Toma

Afterhills Iasi 2017


Sunt sigură că deja ai auzit despre febra festivalului Afterhills, care a cuprins multă lume!

Te intrebi unde e? – La Iasi, tin sa-ti spun ca si pe mine m-a surpins. Este o suprafata de 20 de hectare imprejmuita,  pe campia Bahluiului.

Ce se intampla la festival? – Vor fi 3 zile de distractie pentru toate varstele. Muzica se va auzi de la scenele pentru EDM (electric-dance-music) si cele pentru pop-rock. Acestea vor fi inconjurate de stand-uri de mancare delicioasa, proaspat preparata sub ochii vostri. Pentru un plus de adrenalina vor fi si cascadorii cu foc. Asa ca sa ne mai luminam putin, zic.

Sunt pregatite 12 workshop-uri pentru artisti din diverse domenii. Asa ca hai si tu sa arati ce stii sa faci! Iti dau un indiciu: se lucreaza intens la amenajarea unui perete cu graffiti. Poti face orice hand-made, dar ar fi de preferat sa folosesti material reciclabile.

Sunt mama si as vrea sa vin cu cel mic, se poate? – Normal te asteptam cu toata familia! Copiii sub 14 ani au intrarea libera. Se amenajeaza locuri de joaca supravegheate de adulti pentru copii. Cei mici vor avea parte de concursuri si surprise in aer liber.

Iar daca esti un hipster adevarat te poti odihni cu cortul in campingul amenajat. Poti afla mai multe detalii, aici.

Ti-am spus ca este pentru toti!

Come on, come on, turn the music on!


Leave a comment